Pewna jesteś że się wyłącza a nie tylko przygasza się ekran?
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych. Pisząc na forum możesz pomóc innym w przyszłości. Regulamin forum, iPhone - portal o iPhone, iPhone 3G i iPhone 3GS
Na pewno się wyłącza. Nie ma problemów gdy karta sim jest zablokowana. Niestety po odblokowaniu (podaniu pin karty) gwałtownie wyładowuje się bateria. Podczas obierania połączeń - rozłącza je lub wyłącza się całkowicie Iphon. Po ponownym włączeniu bateria jest niemal całkowicie rozładowana. Wtedy Iphon potrafi się wyłączyć nawet bez jakiejkolwiek interwencji (np. próby odebrania połączenia). Próbowałam z różnymi kartami sim - skutek taki sam. Co robić? czy ktoś spotkał się z takimi objawami?
Możesz jeszcze ewentualnie spróbowac restore aby wykluczyć błąd software'owy - jeśli po restore będzie to samo to wina leży po stronie hardware'u - baterii.
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych. Pisząc na forum możesz pomóc innym w przyszłości. Regulamin forum, iPhone - portal o iPhone, iPhone 3G i iPhone 3GS
Zrób najpierw restore. Baterie można wymienić ale to w serwisie - samemu nie radze próbować bo można uszkodzić iPhone'a
zrobiłem restore i wgrałem oprogramowanie 2.2 wg instrukcji na tym forum, nietety problem nie zniknął. Teraz nawet jak się włącza, podaje pin, pin przyjmuje i po minucie się restartuje i tak w kółko... :/