1. zainstaluj App Altamail-dodaj tam wszystkie swoje konta E-mailowe i załóż passcode. 2. odinstaluj wszystkie konta E-mailowe w systemowej aplikacji. Zostaw tylko notatki na tel.
Dzięki.Apka spełnia oczekiwania i zabezpiecza dostęp. Teraz szukam apki która pozwala na regulację głośności rozmów z poziomu ekranu .Coś jak przycisk power na pulpicie.
Cześć! Szukam aplikacji do finansów, ktora miałaby możliwość dodania kilku celów na raz np nowy rower,wakacje,cośtam i ich ceny i podczas wpisywania swoich wydatków i zarobków pokazywałaby ile % pieniędzy mam juz uzbierane na te rzeczy. Ktos coś może kojarzy? Pozdrawiam
Witam. Nie mam Jailbreaka. Szukam aplikacji do przypomnień. Żeby było jak ustawie powiadomienie to cały dzień ma się wyświetlać ta informacja na zablokowanym ekranie (dopóki sam tego nie usunę). Kupiłem już kilka apek i żadna nie spełnia moich wymagań. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Witam, poszukuję aplikacji która zrobi zdjęcie każdego, kto wprowadzi zły kod odblokowujący iphona... Kiedyś mając jb i cydia udostępniała iLostFinder.