problem z Cydia....

Problemy z iPhone 3G z firmware z zakresu 3.0 - 3.1.3

Postprzez erulogoss 24 cze 2009, o 15:47

zrobilem restore i zainstalowalem ponownie cydie i wszystko smiga...

jeszcze jakbyscie mi powiedzieli co oplaca sie zainstalowac to bylbym wdzieczny :)
Nie czujesz wibracji swojego iP gdy przychodzi SMS ?? >>> ZAJRZYJ <<<
erulogoss

Mój: iPhone 3G
Firmware: 3.1.3
Jailbreak: Tak

Postprzez dzabar 26 cze 2009, o 08:11

Witam, ja tez mam taki problem :( Prosze mi powiedziec jak sie robie restore ??
dzabar

Firmware: 4.0

Postprzez bastek_m 26 cze 2009, o 11:52

Podłączasz IP do kompa, odpalasz ITunes na PC, gdy w iTunes pojawi się iPhone wciskasz Shift i klikasz na [odtwórz].

Postprzez dzabar 26 cze 2009, o 22:34

bastek_m napisał(a):Podłączasz IP do kompa, odpalasz ITunes na PC, gdy w iTunes pojawi się iPhone wciskasz Shift i klikasz na [odtwórz].

dziekue za informacje
dzabar

Postprzez nataliap23 26 cze 2009, o 23:30

mam wkurzający poblem,co chwile przychodzi mi po kilka na raz smsow od orange,ze brak srodkow na koncie,wifi mam wył...nie wiem co jest POMOCY
nataliap23

Firmware: 3.0

Postprzez tomtom2311 2 lip 2009, o 11:45

zrobiłem reboot nawet restore i nic nie pomogło dalej po uruchomieniu cydii po kilku sekundach wywala do SB! Czy ktoś mógłby powiedzieć co jest grane?
tomtom2311

Firmware: 3.2.1

Postprzez max541 2 lip 2009, o 12:17

nataliap23, z tego co widzę to masz jailbrek'a na swoim iPhonie, więc pozostaje Ci tylko zablokowanie EDGE. Możesz zrobić to na dwa sposoby Edycja APN(MMS) w firmware 3.0 i wpisanie błędnych danych w polach APN, Użytkownik i Hasło lub tylko w jednym z tych pól. Lub zainstalowanie SBSetting's i tam zablokować EDGE, ale w tym drugim sposobie Ci nie pomogę bo nie mam JB. A tak poza tym :szukaj: wszystko można znaleźć na tym forum ;).

tomtom2311, a JB robiłeś instalując tylko Cydię/ICY czy instalując je razem Cydia+Icy. Z tego co czytałem na tym forum, to wiem, że jeśli się zainstaluje razem ICY i Cydię to się razem "gryzą". Więc pozostaje Ci zainstalować tylko Cydięlub tylko ICY. Jeśli instalowałeś tylko Cydię to może przeciążenie serwerów ?
"Może bym się zaśmiał, gdybym tylko pamiętał, jak się to robi..."
"I might have laughed, if I had remembered how."
iPhone 3G 8 GB
max541

Postprzez Lita 2 lip 2009, o 13:01

max541 napisał(a):Możesz zrobić to na dwa sposoby Edycja APN(MMS) w firmware 3.0 i wpisanie błędnych danych w polach APN, Użytkownik i Hasło lub tylko w jednym z tych pól. Lub zainstalowanie SBSetting's

jeszcze jest trzeci - blokada połączeń internetowych u operatora.
SBSettings po JB
naprawdę naprawdę razem, na pewno po prostu oddzielnie ... w ogóle, wziąć, ączać i wyłączać. Polska języka- piękna języka...
Lita

Mój: iPhone 3GS

Postprzez Lita 14 lip 2009, o 07:18

no to teraz ja mam mały problem z Cydią :evil:
Niby wszytstko dziala, pokazuje nowe paczki i aktualizacje ale nie moge niczego zainstaować ani upgrade'ować, za każdym razem wywala do SB :hmm: Odinstalować równiez nie da rady bo ten sam problem - klikam remove i bach - jestem na SB ...
Reboot nie pomógł, reset tez nie... zastanawiam sie co z tym fantem zrobić :bezradny:

PS; Icy nie posiadam (btw rowniez nie da sie zainstalować )
naprawdę naprawdę razem, na pewno po prostu oddzielnie ... w ogóle, wziąć, ączać i wyłączać. Polska języka- piękna języka...
Lita

Mój: iPhone 3GS

Postprzez tab0reqq 8 sie 2009, o 14:00

Jako młody forumowicz u Was, i powracający iphonowiiec po roku czasu mam DOKŁADNIE ten sam problem.

Dziś a hotspocie z Ery bawiłem się cydia. Instalowałem essential upgrades - full.

pozniej bossprefs, winterboard, 2 tematy. Przy instalacji drugiego tematu telefon sie resetowal i od tej pory Cydia sie nei wlacza. Dodam ze probuje to robic na właczonym EDGE / 3G.

iP: 3G os 3.0, jailbreak ultrasn0w 0.8
tab0reqq

Firmware: 3.0.1

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do OS 3.x