IP dubluje foldery muzyki

Problemy z iPhone 3G z firmware z zakresu 3.0 - 3.1.3

Postprzez Jakubiak 6 lut 2010, o 23:47

Moze ktos z Panstwa wie co z tym zrobic.
Synchronizuje muzyke z IP. I robi mi sie problem
Przykladowo:
W iTunesie mam wykonawce A oraz 3 jego albumy(x, y, z). Po synchronizacji, iPhone widzi w swoim ipodzie 2 foldery pana A, a w nich po kilka albumow x,y,z. Wkurzajace. Niby waga sie zgadza (tu i tu po 500MB), ale balagan straszny.
Jak temu zapobiec?
dzieki
Jakubiak

Mój: iPhone 3G
Firmware: 3.1.3
Jailbreak: Nie

Postprzez cajefm 7 lut 2010, o 23:46

Mogą to być drobne różnice w tagach (np. spacja na końcu, małe i wielkie litery itp.)
Chociaż ostatnio po synchronizacji też pojawił mi się ten problem i 1 album wyświetla się czterokrotnie. Tagi są na pewno identyczne, nie wiem co się stało, bo zawsze ten album poprawie się wyświetlał.
cajefm

Mój: iPhone 3GS
Firmware: 3.1.2
Jailbreak: Tak

Postprzez Jakubiak 9 lut 2010, o 02:01

No własnie tagi sa do bolu identyczne.
pozdr
Jakubiak

Firmware: 3.1.3
Jailbreak: Nie

Postprzez jacekpj 2 mar 2010, o 17:35

Male pocieszenie ale tez to mam.
Chyba pojawiło sie po ostatniej aktualizacji.
Nie dotyczy to jednak wszystkich albumów.
Cześć się wyświetla poprawnie (1 album z kilkunastoma utworami), ale są inne gdzie każdy utwór "tworzy" album w którym są wszystkie utwory (nie umiem tego jaśniej wytłumaczyć, sorry).
Tagi identyczne.
pzdr.
Jacek
PS. próbowałem wrzucać utwory MediaMonkey , ale efekt ten sam. Głównie , wydaje mi się, ze dotyczy to składanek (the best of_cos_tam itp)
jacekpj

Firmware: 3.1.2
Jailbreak: Tak

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot

Powrót do OS 3.x