iPod video 30 gb 5,5g blagam pomocy!

Wszystko o iPodach: Shuffle, Nano, Classic, iPod Touch

Postprzez zetek 22 lis 2009, o 20:32

mam kłopot z ipodem video :mad: . gdy jest podpięty do prądu bez kłopotu się włącza i gra ale gdy tylko odłączę go to się wyłącza i nie chce się włączyć. gdy chce podłączyć do komputera pisze very low battery i niestety komputer go nie wykrywa. czemu tak się dzieje :bezradny: ? jak go naprawić? proszę o pomoc. chciałem go sprzedać bo od wakacji leży w szufladzie i tylko zajmuje miejsce.
zetek

Mój: iPhone 3G
Firmware: 3.1.3
Jailbreak: Tak

Postprzez luk4sz 22 lis 2009, o 21:00

Może DFU i wgranie nowego czystego softu?

Jak nie to wymiana baterii (znajdziesz na allegro, groszowe sprawy), w ostateczności serwis. Jeśli wymiana baterii jest opłacalna bo to groszowe sprawy, bo serwis pewnie wyniesie sporo $$$.

Zacznij od wgrania czystego softu w DFU. Jak to zrobić znajdziesz :google:
Nie pomagam na GG i PW (nie odpisuje na takie wiadomości).
Na PW proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderacji.
Przestrzegaj regulaminu, nie będziesz miał pretensji do moich działań.
luk4sz

Mój: iPhone 3G
Firmware: 4.0.1

Postprzez zianT 12 gru 2009, o 15:56

Posiadam ipoda 5,5 gen 80gb i jest to bratni model do w/w i ku zaskoczeniu miałem taki sam problem. Pomogło tylko wymienienie bateri na nową.
zianT

Mój: iPhone
Firmware: 3.1.2

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot

Powrót do iPod