pdf doc ipod touch

Wszystko o iPodach: Shuffle, Nano, Classic, iPod Touch

Postprzez megusia 1 paź 2009, o 14:34

jak wrzucic pliki pdf doc itp do ipoda touch?? chce to zrobic przy podlaczonym ipodzie do usb do kompa. jest taka mozliwosc w tym glupim urzadzeniu zeby normalnie przeslac jak np do telefonu?? jak tak to jak to zrobic jakiego programu uzyc moze byc nawet platny byle nie bylo to wrzucanie plikow pdf doc na jakis serwer czy przy uzyciu wifi. da sie to zrobic w ten sam sposob jak wrzucam muzyke programy zdjecia przez itunes?? prosze o odpowiedzi
megusia

Mój: iPad
Firmware: 2.2.1
Jailbreak: Nie

Postprzez iAdmin 1 paź 2009, o 14:52

Przykład: darmowa aplikacja Discover z AppStore na to pozwala; warunek: iPhone i PC w jednej sieci WiFi mają być ale to nie problem przecież.
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych. Pisząc na forum możesz pomóc innym w przyszłości.
Regulamin forum, iPhone - portal o iPhone, iPhone 3G i iPhone 3GS

Konkursy myiphone - sprawdź, co możesz dziś wygrać.
iAdmin
Administrator

Mój: iPhone 3G
Firmware: 4.1

Postprzez megusia 1 paź 2009, o 16:17

ok mam kompa i ipoda w jednej sieci - domowej i zainstalowalam ten program ale nie mam pojecia jak go zaczac uzywac... moze jakas instrukcaj obslugi itp??
a cos bez uzywania sieci?? sam kabel usb i program typu itunes??
a jak to jest z total commanderem bo gdzies cos czytalam ale ani nie moge znalezc instalki ani zadnego konretnego opisu...
pcsuite iphone sciagnelam ale nie dziala mi w ogole nie chce sie zaisntalwoac na kompie jak klikam plik.exe to chwile cos komp niby robi a pozniej wyskakuje okienko ze program zostaje automatycznie zamkniety i tyle... wrr
megusia

Postprzez iAdmin 1 paź 2009, o 16:24

Większe możliwości będą po JB generalnie.

Instrukcji do Discover'a dokładnej nie ma, ale na podstawie podobnej aplikacji (Air Sharing)
iphone-jako-bezprzewodowy-dysk-wifi-t981.html
powinnaś dać sobie radę.
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych. Pisząc na forum możesz pomóc innym w przyszłości.
Regulamin forum, iPhone - portal o iPhone, iPhone 3G i iPhone 3GS

Konkursy myiphone - sprawdź, co możesz dziś wygrać.
iAdmin
Administrator

Mój: iPhone 3G
Firmware: 4.1

Postprzez megusia 1 paź 2009, o 16:38

dziekuje za pomoc. wlasnie sobie poradzilam z tym programem. a czy da rade teraz z niego np przeniesc ten plik pdf do np programu stanza - o ile dobrze pamietam ze tak sie nazywa...? tzn czy w ogole sa sie przeniesc pliki z programu discover do innego programu??
megusia

Postprzez FiTzu 1 paź 2009, o 17:04

megusia, wszystko się da zrobić, (chociaż nie w tym przypadku, bo stanza pliki pdf/doc/epub itd konwertuje do jeszcze innego formatu...)ale do programu stanza przenosisz pliki bezpośrednio z kopma ze "Stanza desktop" do pobrania na stronie Lexcycle.org.

Poczytaj sobie o tym tu: wgrywanie-ebook-ow-do-stanza-opisy-i-okladki-t2506.html
Nie pomagam na PW. Do zadawania pytań służy forum.
Chcesz wygrać aplikację? Sprawdź aktywne konkursy -> Konkursy myiPhone
.Bombing.For.Peace.Is.Like.Fucking.For.Virginity.
FiTzu

Mój: iPhone 3GS
Firmware: 4.0.1
Jailbreak: Tak

Postprzez megusia 1 paź 2009, o 17:36

ok stanza program na ipodzie mam stanza desktop na kompie tez i co dalej...?? prosze o jakas instrukcje bo w ogole nie mam pojecia o tym urzadzeniu jak o kompach co nieco wiem to to mnie przyprawia normalnie o bol glowy... ehh jak apple cos wymysli to koniec najlepiej za wszystko im placic i bedzie gites... aha i jeszcze jakby ktos byl tak mily jak do tej pory i napisal mi jak sie przerzuca filmy na to to cos wrr bo probowalam przez itunes tak jak muzyke zdjecia programy i za chiny nie moge odnalezc czegos zeby wybrac fpolder z jakiego chce film przerzucic - to jest chore normalnie caly dzien siedze nad tym malutkim glupiutkim urzadzeniem ktore jest mi potrzebne glownie do odtwarzania plikow pdf i doc czasami jakis film i muzyka i to wszytsko... ehh pomocyy:(
megusia

Postprzez FiTzu 1 paź 2009, o 17:42

Link do poradnika jak wgrać książki do Stanza podałem ci post wyżej.
Co do filmów, to wiem tylko tyle, że nie każde formaty są obsługiwane.
Dodaj do Biblioteki iTunes folder z filmami. Te które ci się nie dodadzą, to taki których nie obsługuje iPod. W razie czego masz jeszcze w dziale Download kilka programów do konwersji filmów.
Nie pomagam na PW. Do zadawania pytań służy forum.
Chcesz wygrać aplikację? Sprawdź aktywne konkursy -> Konkursy myiPhone
.Bombing.For.Peace.Is.Like.Fucking.For.Virginity.
FiTzu

Mój: iPhone 3GS
Firmware: 4.0.1
Jailbreak: Tak

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot

Powrót do iPod