Problem z iPodem. Proszę o pomoc.

Wszystko o iPodach: Shuffle, Nano, Classic, iPod Touch

Postprzez caiman 25 lip 2009, o 20:13

Witam

Na samym początku zacznę od tego, że mam iPoda Touch 2g.
Kilka dni temu wgrałem sobie oprogramowanie 3.0. Potem zrobiłem jailbreaka. Wszystko super śmigało. Następnego dnia włączyłem iPoda. Bardzo długo się włączał.
Po kilku minutach, kiedy jabłko zniknęło pojawił się czarny ekran. Problem mam do dnia dzisiejszego. Gdy podłączyłem iPoda do iTunes wyskoczył błąd ,,Nie można przywrócić ustawień fabrycznych iPoda. Wystąpił nieznany błąd ( 0xE800006B ).
Dodam jeszcze, że iPoda nie da się wprowadzić w tryb DFU, ani zrobić restore.

Nie wiem co robić. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
caiman

Mój: iPad
Firmware: 3.0
Jailbreak: Tak

Postprzez dnl 31 lip 2009, o 15:55

Chyba serwis pozostanie... ;/
Tymczasowo bez iPhona
dnl

Mój: iPhone 3G
Firmware: 3.00

Postprzez Jahu55 7 sie 2009, o 02:21

Witam, zainstalowałem coś z cydii i zrobiłem reset telefonu i od tej pory pojawia mi się jabłko oraz takie kółko kręcocę i potem cały czas świeci się ekran. Chciałem odtworzyć tel i pojawia mi się błąd: nieznany błąd ( 0xE800006B ). Chodzi o iP 3g. Proszę o pomoc bo telefon jest mi niezbędny do pracy.
Jahu55

Mój: iPhone 3G
Firmware: 3.1.2

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot

Powrót do iPod