Poszukuje dobrego odtwarzacza muzyki bo ta standardowa jest za przeproszeniem do du... superloud na iOS 9 niezbyt działa ratujcie bo mnie krew zalewa >_<
No cóż nie zawsze jest dobrze jak w jednym chcemy mieć wszystko,dobra muzyka = dobry odtwarzacz i jeszcze lepsze słuchawki , ten player denon nie jest zły i w sumie prosty i ma dobry korektor.
Fakt jest nie najpiękniejszy ale możliwość płynnego ustawienia ÈQ w prosty sposób wynagradza. Może z innej beczki,poczytaj i popatrz na takiego cudaka "TEAC HA-P90SD" czy ładny raczej nie ale posłuchaj jak to gra i wtedy zrozumiesz że muzyki się słucha na dedykowanym sprzęcie a ipek,no cóż to tylko telefon za sporą kasę gdzie odtwarzacz to jest tylko z nazwy.
Kubalon chodzi mi o płynność volume i postępu utworu przesuwając precyzyjnie na ekranie iPhone i stabilność aplikacji jestem z moim iPhone 6s plus w czarnym dupsku
Wolume jest w denonie dość precyzyjne natomiast przesuwanie nie idealne ale o wiele lepsze niż firmowe , cóż jak cos znajdę lepszego dam znać Jeśli używasz słuchawek jest prosty odtwarzacz dźwięk super płynne przesuwanie niestety nie na podsłuchu a głośność niestety firmowymi przyciskami , ale warto posłuchać HPEX PLAY autorstwa XiVero GmbH https://appsto.re/pl/tGxv9.i