jak pogodzić BiteSMS z LI? Znaczy żeby na LS nie wyskakiwały powiadomienia z BSMS tylko te z LI? Bo w chwili obecnej mam podwójnie.
naprawdę naprawdę razem, na pewnopo prostu oddzielnie ... w ogóle, wziąć, włączać i wyłączać. _________ Telefon: iPhone XS Max 64GB, Komputer: MacBook Pro 13" 2017 TB, Tablet: iPad Pro 9,7 Cell Apple Watch 4 Apple TV4K Apple TV3
może jakiś popup blocker (nie wiem czy pod taką konkretnie nazwą jest w Cydii) i nim zablokować biteSMS?
BTW. Dawno z biteSMS nie korzystałem i nawet nie wiedziałem, ze ma motywy Jakoś mi to umknęło.
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych (na inne nie odpowiadam). Regulamin forum, iPhone - strona główna myiPhone.com.pl
agalin, masz LockInfo na pokładzie? U mnie jest tak jak u Lity - jak przychodzi wiadomość to wyskakuje popup z biteSMS oraz pojawia się powiadomienie w ramach LockInfo.
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych (na inne nie odpowiadam). Regulamin forum, iPhone - strona główna myiPhone.com.pl
no własnie ja mam i LI i z BiteSMS - w BSMS mam juz wszystko w privacy powyłączane, zainstalowałam nawet SBSettings i właczyłam SBSettings SMS Alert Toogle i nic - ciagle podwójnie
naprawdę naprawdę razem, na pewnopo prostu oddzielnie ... w ogóle, wziąć, włączać i wyłączać. _________ Telefon: iPhone XS Max 64GB, Komputer: MacBook Pro 13" 2017 TB, Tablet: iPad Pro 9,7 Cell Apple Watch 4 Apple TV4K Apple TV3
baqu napisał(a):A w ustawieniach powiadomien nie mozna tego zablokowac?
Nie, bo biteSMS nie ma w ustawienia->powiadomienia. Jest tam aplikacja Wiadomości, ale biteSMS ich się nie słucha.
No właśnie mam lockinfo… i nie zauważyłem zdublowanego powiadomienia… może nie zwróciłem uwagi… jedyne co mi sie pokrywało to ikony na statusbarze - ale wylaczylem te z li i jest ok. Edit. Zaraz sie zaloguje na macos i wysle sobie imessage.
2012-07-18 Przyjechał kurier z Orange z nowym iPhone 4s Black... NARESZCIE! :D 2016-03-31 Przesiadka na 6s Space Grey.
Ale masz iP4S tak? Może tutaj jest tego przyczyna? Na iP5 deweloperzy nie mieli jak testować tweaków i trzeba czekać na poprawki.
Edit. No to popisałem sam ze sobą... Już rozumiem, o co wam chodzi - sam na to nie zwróciłem dotąd uwagi. U mnie też to występuje. Ale po zamknięciu przez zamknij okienka BiteSMS, znika również powiadomienie z LockInfo...
Ostatnio edytowano Wt, 5 lut 2013, 23:42:03 przez agalin, łącznie edytowano 2 razy
2012-07-18 Przyjechał kurier z Orange z nowym iPhone 4s Black... NARESZCIE! :D 2016-03-31 Przesiadka na 6s Space Grey.