Odtwarzanie muzyki z iPhona przez BT na komputerze

Strona sprzętowa iPhone'a

Postprzez sidadam 6 mar 2010, o 18:10

Mam bluetooth bluetek 2.0 w kompie i soft bluesoleil. Pytanie z mojej strony, czy da się jakoś odtwarzać muzykę z ipoda, aby dzwięk płynął z głośników komputera :?:
iPhone 4 black 16GB Simlock AT&T :(
sidadam

Mój: iPhone 4
Firmware: 4.0.1
Jailbreak: Nie
Ostrzeżenia: 2
2

Postprzez mymon 8 mar 2010, o 13:44

sidadam, jesteś na forum dość długo by wiedzieć ze BT w produktach Apple rządzi się swoimi prawami a z każdym softem w Cydii pojawia się kolejna aplikacja rozszerzająca możliwości BT
iBluetooth - pelne wykorzystanie BT juz jest!!! :)
Czy jak za niedługo zmienisz radio w samochodzie założysz kolejny temat czy można na nim słuchać muzyki przez BT ;)
I see dumb people… they're everywhere… they walk around like everyone else… they don't even know that they're dumb…
And… Some of them… They post here
mymon

Mój: iPhone 3GS
Firmware: 3.1.3
Jailbreak: Tak

Postprzez sidadam 8 mar 2010, o 13:57

Spokojnie...Po prostu kożystałem z BT w nokii, iPhone nie mogę sparować W nokii A2DP a w iphonie EDR :?: Stream muzyki nie wymaga chyba Jb, Bo słuchawki BT stereo chyba działają :?:
sidadam

2

Postprzez mymon 8 mar 2010, o 14:53

sidadam, Masz iP od wczoraj ze pytasz o takie rzeczy?
w ogóle to stwierdzasz fakt czy pytasz? Polski miałeś w szkole? tak to napisałeś ze nie wiem co Ci odpisać
tak czy siak poczytaj jeszcze trochę o BT na iP zanim stwierdzisz fakt lub zadasz pytanie
I see dumb people… they're everywhere… they walk around like everyone else… they don't even know that they're dumb…
And… Some of them… They post here
mymon

Mój: iPhone 3GS
Firmware: 3.1.3
Jailbreak: Tak

Postprzez sidadam 8 mar 2010, o 15:38

Po prostu czy iphone ma możliwiść streamingu dzwięku stereo np. do słuchawek stereofonicznych i modułów bluetooth stereo :sorry: :?: :? Od 3 dni mam nowy moduł bluetooth w komputerze bo poprzedni mi się zniszczył.A na tamtym nie działał dzwięk bo to był stary model.

Podłączone przez A2DP Muzyka gra :) w komputerze. Temat do zamknięcia
sidadam

2

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot

Powrót do iPhone Hardware