ja się do grafiki przywiązałam. Poza tym poprzednie próby zmiany raczej nie zakończyły się sukcesem Jako kobieta przyzwyczajam się do pewnych rzeczy Aczkolwiek jakiś naprawdę ciekawy i fajny pomysł może i by znalazł uznanie ...
naprawdę naprawdę razem, na pewnopo prostu oddzielnie ... w ogóle, wziąć, włączać i wyłączać. Polska języka- piękna języka... ______________ moje zabawki:iPhone 4, 16GB :) ;iPhone 3GS 32GB;iPhone 3G 8GB, ______________ لحظات أجمل تأتي بشكل غير متوقع
maksst napisał(a):Skoro nikt nie poparł, to znaczy, że obecna grafika jest dobra....
albo, że nikt nie ma pomysłu albo chęci jej zmienić...
Nie pomagam na PW. Do zadawania pytań służy forum. Chcesz wygrać aplikację? Sprawdź aktywne konkursy -> Konkursy myiPhone .Bombing.For.Peace.Is.Like.Fucking.For.Virginity.
nie żebym była za jakąs zmianą, bo jak juz pisałam - przyzwyczaiłam sie do naszej grafiki , ale teraz siedząc i chwilowo nie mając nic szczególnego do roboty trochę sie pobawiłam (jakies 10 minut)
ot takie moje wariacje na temat
Edit: o, ucięło mi prawą stronę... ograniczenia forum. Otwarcie w nowej karcie załatwia sprawę.
naprawdę naprawdę razem, na pewnopo prostu oddzielnie ... w ogóle, wziąć, włączać i wyłączać. Polska języka- piękna języka... ______________ moje zabawki:iPhone 4, 16GB :) ;iPhone 3GS 32GB;iPhone 3G 8GB, ______________ لحظات أجمل تأتي بشكل غير متوقع
fajne podoba mi się. czcionkę bym tylko jakąś żywszą dał
Nie pomagam na PW. Do zadawania pytań służy forum. Chcesz wygrać aplikację? Sprawdź aktywne konkursy -> Konkursy myiPhone .Bombing.For.Peace.Is.Like.Fucking.For.Virginity.
Pierwsza wersja bardzo mi się podoba ( Lita zdolna kobietka ), troszkę dopieścić czcionkę i będzie super. Przydałby się taki "powiew świeżości" nie tylko na stronie głównej, ale na forum też, że nie wspomnę o obiecanej mobilnej wersji forum