Forum myiPhone.com.pl : wszystkie tajemnice iPhone'a, iPada, iOS, Apple w Twoim zasięgu

Modem internetowy - szybkość

Miejsce na wszelkie tematy o iPhonie, iPodach niepasujące do pozostałych działów

Postprzez mymon 4 kwi 2010, 22:24

albert, zaktualizuj swój opis to raz
a dwa totalnie nie kumam Twojego ostatniego posta odnośnie upgrade do 3.1.3 i JB
Jeśli chodzi o MyWii to akurat lepiej jest to instalować przez ROCK
przynajmniej jak miałem jeszcze JB pamiętam ze wymagało jakiegoś pakietu z ROCK
I see dumb people… they're everywhere… they walk around like everyone else… they don't even know that they're dumb…
And… Some of them… They post here
Avatar użytkownika
mymon
 
Posty: 4083
Dołączył(a): 7 lip 2009, 10:34
Lokalizacja: IE
Mój: iPhone 5S
iOS: 7.0.4
Jailbreak: Tak

Synology DS415 play

Postprzez albert 4 kwi 2010, 22:45

Zaktualizowałem opis, widocznie jak zakładałem profil nie miałem JB :) Chodzi mi o to, że nie mogę przez iTunes przywrócić fabrycznych ustawień z Shiftem (wtedy wybieram firmware jaki chce przywrócić, w moim przypadku 3.0.1, który mam na dysku). Wtedy dostaję błąd: Na tym urządzeniu nie można używać wskazanej kompilacji. Więc pozostaje przywrócenie do najnowszej wersji softu (3.1.3?) na którą nie ma JB (google).
albert
 
Posty: 9
Dołączył(a): 9 wrz 2009, 23:32
Mój: iPhone 3GS
iOS: 3.0.1
Jailbreak: Tak

Postprzez mymon 4 kwi 2010, 22:50

no iTunes tylko najnowszy soft Ci pozwoli ale przecież są inne narzędzia ;)
możesz albo zrobić JB na tym sofcie co masz albo np przez pwnagetool zrobić sobie upgrade nawet do 3.1.3 i mieć JB
I see dumb people… they're everywhere… they walk around like everyone else… they don't even know that they're dumb…
And… Some of them… They post here
Avatar użytkownika
mymon
 
Posty: 4083
Dołączył(a): 7 lip 2009, 10:34
Lokalizacja: IE
Mój: iPhone 5S
iOS: 7.0.4
Jailbreak: Tak

Postprzez albert 5 kwi 2010, 20:03

Próbowałem zrobić JB przez redsn0w (wgrywa się ale nadal zawiesza się na jabłku), próbowałem iRecovery, nic, to samo. Nie mam Mac-a, żeby zainstalować pwnagetool, nie mam też internetu żeby ściągnąć vmware i obraz MacOS, gdyż jestem za granicą. Mój problem jest identyczny jak tutaj http://www.hackint0sh.org/f126/85330-2.htm. Chce wgrać soft 3.0.1, czym mogę to jeszcze zrobić?
albert
 
Posty: 9
Dołączył(a): 9 wrz 2009, 23:32
Mój: iPhone 3GS
iOS: 3.0.1
Jailbreak: Tak

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot
Poprzednia strona

Powrót do iPhone, iPod

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość