Lista aplikacji na iPhone wraz z opisami [firmware 1.1.x]

Oprogramowanie do iPhone'a, recenzje aplikacji z AppStore, Cydii

Postprzez Jaca_ffm 31 sie 2008, o 22:55

Jesli masz 3G to mGadu nie dziala!!
iPhone 4 - Telekom
Jaca_ffm

Mój: iPhone 4
Firmware: 4.0.1
Jailbreak: Nie

Postprzez Reaper 2 wrz 2008, o 10:29

zamiast mGadu lepsza jest darmowa aplikacja z appstore Parlingo (obsługuje GG i działa gdy iphone jest uśpiony)
Reaper

Postprzez goomich 7 wrz 2008, o 20:36

Reaper napisał(a):zamiast mGadu lepsza jest darmowa aplikacja z appstore Parlingo (obsługuje GG i działa gdy iphone jest uśpiony)

Witam!Mam wlasnie problem z parlingo na systemie 2.0.2 po uruchomieniu na chwile pokazuje sie plansza programu po czym znika...Tak tez zachowuje sie wiele innych programow sciagnietych z appstore.Czy moze ktos wie dlaczego tak sie zachowuja te programy?Pozdrawiam!
goomich

Postprzez iAdmin 7 wrz 2008, o 23:12

a to już problem z firmware o którym wspominałem między innymi tu: viewtopic.php?f=15&t=865
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych. Pisząc na forum możesz pomóc innym w przyszłości.
Regulamin forum, iPhone - portal o iPhone, iPhone 3G i iPhone 3GS

Konkursy myiphone - sprawdź, co możesz dziś wygrać.
iAdmin
Administrator

Mój: iPhone 3G
Firmware: 4.1

Postprzez Gresus 8 wrz 2008, o 08:12

a skad pobrac program Installer czy programy wyzej opisane musze pobierac prze IP czy mozna wlasnie przez kompa a potem wgrac do IP
Gresus

Postprzez iAdmin 8 wrz 2008, o 09:37

to są opisy aplikacji na firmware 1.1.x, na 2.0 większość z aplikacji dostępnych na starsze firmware jeszcze się nie pojawiła i zapewne jakaś część z nich nigdy się nie pojawi na firmware 2.0
Pomagam TYLKO na forum. PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych. Pisząc na forum możesz pomóc innym w przyszłości.
Regulamin forum, iPhone - portal o iPhone, iPhone 3G i iPhone 3GS

Konkursy myiphone - sprawdź, co możesz dziś wygrać.
iAdmin
Administrator

Mój: iPhone 3G
Firmware: 4.1

Postprzez coosmoo 8 wrz 2008, o 11:51

Jak to pobrac??
coosmoo

Postprzez goomich 8 wrz 2008, o 17:35

witam Ponownie!Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz odnosnie wieszania sie aplikacji.Mam jeszcze pytanie odnosnie zrodla na pobranie Java runtime(podobno istnieje)...Oczywiscie pod firmware 2.0.2
Probowalem znalezc sam ale z repow tu podanych nie przyjmuje...:(Z gory dziekuje za odpowiedz.
goomich

Postprzez h-piotr 10 wrz 2008, o 22:54

skad sciagne program SwirlyMMS??
h-piotr

Postprzez venus 11 wrz 2008, o 23:32

Fajnie, tylko proszę mi powiedzieć jak to ściągnąć na telefon? iPhone'a mam od tygodnia
venus

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do iPhone Aplikacje