Forum myiPhone.com.pl : wszystkie tajemnice iPhone'a, iPada, iOS, Apple w Twoim zasięgu

Konfiguracja WinSCP, iPhone + Windows, menadżer plików

Tutoriale, Pewne i skuteczne sposoby użytkowników

Postprzez iAdmin Pt, 20 lut 2009, 01:14:07

kameleon666 - nie kombinuj, to darmowa pozycja w AppStore i ściągnij ją z AppStore a następnie synchronizacja przez itunes i grę bedziesz miał na iPhonie
Poza tym w międzyczasie przeczytaj sobie regulamin forum
Pomagam TYLKO na forum.
PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych (na inne nie odpowiadam).

Regulamin forum, iPhone - strona główna myiPhone.com.pl

Konkursy myiphone - sprawdź, co możesz dziś wygrać.
Avatar użytkownika
iAdmin
Administrator
 
Posty: 15111
Dołączył(a): Pt, 12 paź 2007, 19:56:24
Lokalizacja: /System root#
Mój: iPhone 5S
iOS: 9.0.2
Jailbreak: Tak


Postprzez kameleon666 Pt, 20 lut 2009, 01:34:02

ja wiem ale jak raz sie zalogowalem do App Store i wpisalem id i tam haslo czy jakos tak zablokowali mi telefon i pisalo zeby wlozyc odpowiednia karte sim, czy cos w tym stylu. Chcialem dodac ze jestem nowicjuszem jezeli chodzi o iphona i posiadam go zaledwie tydzien. wiec ponawiam pytanie czy jest jakis sposob zeby znalesc ta gre itp itd.
Avatar użytkownika
kameleon666
 
Posty: 3
Dołączył(a): Wt, 17 lut 2009, 20:08:11
iOS: 2.2
Jailbreak: Tak

Postprzez iAdmin Pt, 20 lut 2009, 10:05:43

Sposób jest są ale nielegalny i sprzeczne z regulaminem forum, który akceptowałeś przy rejestracji.
Przy wpisaniu niepoprawnych danych logowania do itunes Store iPhone się nie zablokuje, nie wiem co zrobiłeś że mógł się zablokować.
Załóż normalne konto w itunes Store, jak to zrobić znajdziesz w dziale itunes na forum
Pomagam TYLKO na forum.
PW Tylko w sprawach administracyjnych/technicznych (na inne nie odpowiadam).

Regulamin forum, iPhone - strona główna myiPhone.com.pl

Konkursy myiphone - sprawdź, co możesz dziś wygrać.
Avatar użytkownika
iAdmin
Administrator
 
Posty: 15111
Dołączył(a): Pt, 12 paź 2007, 19:56:24
Lokalizacja: /System root#
Mój: iPhone 5S
iOS: 9.0.2
Jailbreak: Tak

Postprzez kameleon666 Pt, 20 lut 2009, 12:47:58

Dziękuję założyłem normalnie konto i wszystko gra nie zwróciłem uwagi tam na jedną rzecz która pominąłem i dlatego wszystko się psuło
Avatar użytkownika
kameleon666
 
Posty: 3
Dołączył(a): Wt, 17 lut 2009, 20:08:11
iOS: 2.2
Jailbreak: Tak

Postprzez y4r0 Cz, 12 mar 2009, 15:59:50

Mi niestety hasło ALPINE nie działa,loguję się na innego "hosta" i "username" bo przy tym z tematu wogóle nie dochodzi do zapytania o hasło .... :hmm:
Ostatnio edytowano Cz, 12 mar 2009, 20:50:09 przez y4r0, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
y4r0
 
Posty: 1
Dołączył(a): Cz, 12 mar 2009, 15:56:04
Lokalizacja: Boston | Skoczów
Mój: iPhone
iOS: 1.1.2
Jailbreak: Tak

Postprzez FiTzu Cz, 12 mar 2009, 16:32:26

To wpisz ALPINE, a nie APLIPNE. Z małych liter oczywiście.

maksst:
Ostatnio 10minut się męczyłem, bo pisalem alphine :D
Nie pomagam na PW. Do zadawania pytań służy forum.
Chcesz wygrać aplikację? Sprawdź aktywne konkursy -> Konkursy myiPhone
.Bombing.For.Peace.Is.Like.Fucking.For.Virginity.
Avatar użytkownika
FiTzu
 
Posty: 8256
Dołączył(a): Pn, 15 wrz 2008, 12:58:05
Lokalizacja: Sosnowiec
Mój: iPhone 6
iOS: 9.3
Jailbreak: Nie
Game Center: iFiTzu

Postprzez malinka87 Wt, 17 mar 2009, 01:08:01

mam pytanie poniewaz jak wlaczam wi-fi i wchodze w boss prefs to przy napisie wi-fi mam w nawiasie ( N/A) i nadal nie mam IP. co mam teraz zrobic??:(((
malinka87
 
Posty: 11
Dołączył(a): N, 8 mar 2009, 23:53:16
Mój: iPhone 3G
iOS: 2.2.1
Jailbreak: Tak

Postprzez 52ym30n Wt, 17 mar 2009, 11:33:13

Na pewno masz dostęp do Wi-Fi ??

Wcześniej normalnie miałaś połączenie ??

Instalowałaś jakieś dodatkowe oprogramowanie w międzyczasie ??
Cześć jeśli jesteś nowym użytkownikiem telefonu iPhone i tego forum a czegoś nie wiesz, to zamiast zakładać nowy temat OBEJRZYJ TO
52ym30n
 
Posty: 240
Dołączył(a): Pn, 9 lut 2009, 13:41:32
Lokalizacja: Poznań
Mój: iPhone 3G
iOS: 2.2.1
Jailbreak: Tak

Postprzez manett Pn, 20 kwi 2009, 18:12:05

Ok mam już ruter i wifi połączona jestem zainstalowałam niby BossPrefs i OpenSSH, tak samo WInterBoard ale nie mam w ogóle tych ikonek na Iphone.. ? co mam zrobić/. ?
Obrazek
Avatar użytkownika
manett
 
Posty: 67
Dołączył(a): N, 1 lut 2009, 12:23:53
Mój: iPhone 3G
iOS: 4.2.1
Jailbreak: Tak

Postprzez 52ym30n Pn, 20 kwi 2009, 18:30:10

manett napisał(a):Ok mam już ruter i wifi połączona jestem zainstalowałam niby BossPrefs i OpenSSH, tak samo WInterBoard ale nie mam w ogóle tych ikonek na Iphone.. ? co mam zrobić/. ?


Na początek nie pisz tego samego w różnych miejscach 4um bo sie burdel robi.
Cześć jeśli jesteś nowym użytkownikiem telefonu iPhone i tego forum a czegoś nie wiesz, to zamiast zakładać nowy temat OBEJRZYJ TO
52ym30n
 
Posty: 240
Dołączył(a): Pn, 9 lut 2009, 13:41:32
Lokalizacja: Poznań
Mój: iPhone 3G
iOS: 2.2.1
Jailbreak: Tak

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sprawdzone porady, Tutoriale (Software)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości