Jak wrażenia? ;]

Masz iPhone'a? Pochwal się nim :) Zdjęcia, filmiki z iPhone

Postprzez Debocik 10 sty 2010, o 23:49

zmienić się dzwonek na pewno da - do dziś pamiętam, jak kumplowi posiadającemu iPhona zaczęła grać Metallica na lekcji chemii, bo sms z ery przyszedł :buahaha:
Debocik

Mój: brak
Firmware: 2.2.1
Jailbreak: Nie

Postprzez luk4sz 11 sty 2010, o 00:40

jeśli chodzi o dzwonek połączenia to da się go zrobić, ale jemu chodzi pewnie o zmianę dzwonka przez zrobienie go bezpośrednio w telefonie, tego już zrobić się nie da, a do dzwonka na sms trzeba mieć już JB i umieć podmienić pliki.
Nie pomagam na GG i PW (nie odpisuje na takie wiadomości).
Na PW proszę pisać tylko w sprawach dotyczących moderacji.
Przestrzegaj regulaminu, nie będziesz miał pretensji do moich działań.
luk4sz

Mój: iPhone 3G
Firmware: 4.0.1
Jailbreak: Tak

Postprzez iFOOK 18 lut 2010, o 11:35

Więc teraz ja :P
Od 5 dni jestem szczęśliwym posiadaczem iPhone 3GS 16GB Black. Przyznam szczerze, że długo przygotowywałem się do zakupu śledząc wszystkie wątki, mogące pomóc mi w ocenie i poznaniu sprzętu, który mam zamiar nabyć, na tym forum. iPhone przerósł moje oczekiwania i bardzo mnie to cieszy. Zanim nabyłem iPhone byłem posiadaczem Nokii N81 8GB i miałem styczność z wieloma 'wypasionymi' telefonami wpuszczanymi na polski rynek w ostatnim czasie, jednak iPhone to zupełnie inna półka.
Uważam, że iPhone jest znakomitym telefonem multimedialnym z mnóstwem opcji oraz możliwości. Jestem pewien, ze z Jailbreakiem czy bez, sprawi ogromną frajdę każdemu fanowi nowoczesnych sprzętów. Przyznam, że nawet nie zauważam braku liczenia znaków w SMSach czy zooma w aparacie, do tego stopnia, że nie używam nawet programów korygujących. Codziennie odkrywam natomiast coraz to nowsze aplikacje umilające moje użytkowanie, niektóre czasem jedynie cieszące oko, a jednak sprawiające satysfakcję.
Ważnym elementem zakupu iPhone'a jest poznanie jego możliwości i ograniczeń przed zakupem. Zauważyłem w tym temacie kilka postów niezadowolonych kupców, którzy bez podstawowej wiedzy o sprzęcie kupowali przysłowiowego kota w worku.
Gdybym miał oceniać iPhone w skali od 1 do 10 z pewnością dałbym 11 :)
Piszemy poprawną polszczyzną, używamy znaków interpunkcyjnych !
Nie pomagam na PW.
iFOOK

Mój: iPhone 3GS
Firmware: 4.0.1
Jailbreak: Nie

Reklamy charytatywne:

Dodaj do:  Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot
Poprzednia strona

Powrót do Twój iPhone